جهان پتروشیمی /منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در دومین سفر رسمی شهرستانی پس از شروع به کار در ۱۲ آذر ماه امسال چهارشنبه گذشته در هرسین با گرامیداشت یاد شهیدان و دیدار با خانواده آنان به بررسی مشکلات مردم هم پرداخت.
حبیبی در ابتدای این سفر به شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه در ۱۵ کیلومتری ورودی شهر هرسین رفت و پس از ادای احترام، قرائت فاتحه و اهدای گل به مقام شامخ شهید گمنام مدفون در شرکت در جلسه بررسی مشکلات این واحد بزرگ اقتصادی شهرستان حضور یافت.
استاندار در این جلسه بر اهمیت واحد تولیدی پتروشیمی کرمانشاه به عنوان یک کارخانه استراتژیک و تأثیر آن بر رونق اقتصادی و کشاورزی استان تأکید کرد و گفت: پتروشیمی هرسین با ۷۰ هزار سهامدار موتور محرک اقتصاد استان است.
وی به نقش پتروشیمی در تأمین ارز کشور و صادرات محصولات اشاره کرد و گفت: بخش کشاورزی به عنوان مهمترین بخش اقتصادی کرمانشاه هم از این کارخانه منتفع میشود.
وی خواستار یک نگاه وسیعتر و جدیتر به این شرکت شد و بر لزوم مدیریت ناترازی انرژی که در کشور به وجود آمده، تأکید کرد.
مطالبات ۶۲۰۰ میلیارد تومانی پتروشیمی از جهاد کشاورزی
استاندار کرمانشاه با اشاره به ضرورت پیگیری تسهیلات ارزی برای راهاندازی فاز دوم پتروشیمی از بانک تجارت به مطالبات از جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: این مطالبات حدود ۶۲۰۰ میلیارد تومان است و ممکن است در تحویل کود اوره به جهاد کشاورزی کندی به وجود آید.
راهاندازی فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه منجر به استخدام ۷۰۰ نفر خواهد شد
مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه از پیشرفت فیزیکی ۸۲ درصدی فاز دوم این شرکت تولیدی خبر داد و گفت: برای استخدام داوطلبانی که به مصاحبه پذیرفته شدهاند، باید مرحله دوم پروژه که مشکل تامین برق دارد، راهاندازی شود.
امیرحسین لطفی به تعداد ۶۳ هزار سهامدار مردمی و ۴۰۰ سهامدار حقوقی در این پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این پتروشیمی (به لحاظ تعداد زیاد سهامدار) مردمیترین پتروشیمی کشور است.
مدیرعامل پتروشیمی کرمانشاه در عین حال نیاز فوری این مجموعه به ۱۰ هزار میلیارد تومان پول برای واردات تجهیزات را از مشکلات جدی این مجموعه عنوان کرد.
وی اظهار کرد که پتروشیمی کرمانشاه تا پایان سال به ۱۷ میلیون دلار برای خرید تجهیزات داخلی نیاز دارد.
بازدید استاندار کرمانشاه از مجتمع پتروشیمی پلیمر
در این بازدید که حجت الاسلام احمدی، نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین و رییس مجمع نمایندگان استان در مجلس هم حضور داشت، استاندار کرمانشاه روند تولید و مشکلات این مجتمع را بررسی و پیگیری کرد.
مقصد بعدی، مجتمع جهان فولاد غرب
استاندار کرمانشاه در ادامه سفر یک روزه خود به شهرستان هرسین از مجتمع جهان فولاد غرب یکی از ارکان گروه صنعتی شکری دیدن کرد.
سپس جلسهای به ریاست استاندار کرمانشاه برای بررسی روند تولید و پیگیری مشکلات این مجتمع برگزار شد.
حبیبی در این جلسه با بیان اینکه هیچ کاری مهمتر از تولید معیشت و اقتصاد نیست، تصریح کرد: حل معیشت مردم اولویت اول استان است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه درب اتاق استاندار و همه مدیران بر روی کارآفرینها و فعالان اقتصادی باز است، به موفقیت شرکت پویا نیرو در فروش هفت درصد از سهام خود به مبلغ ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بورس تهران اشاره کرد و این اقدام را نشانهای از امیدواری در عرصه تولید دانست.
تولید سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن چغندر قند در کرمانشاه
استاندار کرمانشاه همچنین از بخشهای مختلف کارخانه قند بیستون دیدن کرد و به سازمان جهاد کشاورزی دستور داد که بستر را برای خرید مازاد بر ظرفیت کارخانجات استان توسط سایر استانها فراهم کند.
حبیبی به مدیران این کارخانه تاکید کرد که با افزایش ظرفیت فعالیت روزانه خود بستر خرید چغندر تولیدی کشاورزان استان را تسهیل کنند.
گفتنی است طی سال زراعی جاری میزان تولید چغندرقند پاییزه و بهاره در استان نزدیک به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برآورد شده و ظرفیت کارخانجات قند استان نزدیک به ۶۰۰ هزار تن است.
دیدار با مادر شهید
استاندار کرمانشاه با حضور در منزل شهید فرزاد رحیمی از شهدای شهرستان هرسین، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، از مادر گرانقدر و خانواده این شهید تقدیر کرد.
گلباران گلزار شهدا
استاندار کرمانشاه پیش از شورای اداری شهرستان با حضور در مزار شهدای هرسین با قرائت فاتحه و اهدای گل به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد.
برگزاری شورای اداری شهرستان هرسین به ریاست استاندار کرمانشاه
در نشست شورای اداری هرسین نیز مهمترین مشکلات و دغدغه مردم شهرستان از جمله مشکل تصفیه خانه، اشتغال و ضرورت بهرهمندی بیشتر از ظرفیت کارخانههای محدوده شهرستان، پیگیری مزیتهای حوزه گردشگری و صنایع دستی از جمله گلیم، پروژه مسکن ملی شهرستان، راهها و طرح های هادی روستایی بررسی و پیگیری شد.
استاندار کرمانشاه با تأکید بر اینکه این جلسات نباید تنها نشست و برخاست باشد، افزود: قطعا باید عایدی برای مردم و شهرستان داشته باشد.
در مجموع سفر استاندار نه تنها بر اهمیت صنایع کلیدی کرمانشاه تأکید کرد، بلکه نشاندهنده عزم جدی دولت برای رفع مشکلات اقتصادی و تقویت زیرساختهای منطقه بود.
این اقدامات در صورت برنامه ریزی دقیق و منسجم و همکاری دستگاهها با بخش خصوصی میتواند زمینهساز توسعه پایدار و رونق اقتصادی استان کرمانشاه باشد.